Caprice

Vācu zīmols Caprice, kas Polijas tirgū darbojas kopš 1994. gada, ražo augstas kvalitātes ādas apavus sievietēm. Caprice apavi ir ļoti ērti un moderni. Uzņēmums piedāvā ērtus zābakus, balerīnas, augstpapēžu kurpes un ādas sporta apavus. Pateicoties inovatīvajai gaisa cirkulācijas sistēmai un profilētajām saistzolēm, Caprice apavi ir triecienizturīgi un tajos nesvīst pēdas.

Caprice – zābaki, augstpapēžu kurpes, balerīnas

Caprice plašajā preču klāstā katra sieviete atradīs sev piemērotāko modeli. Apavi ar masīviem papēžiem, ērtas balerīnas vai silti burvīga dizaina puszābaki ar stilīgām detaļām. Caprice apavi ir lieliski piemēroti jebkura izmēra pēdai. Cellbes e-veikals piedāvā vācu ražotāja apavus gan šaurām, gan platām pēdām. H platums ir ideāla izvēle sievietēm ar platām pēdām, kuras parastos apavos bieži jūt spiedienu uz abām pusēm vai pēdas apakšu. Ziemā valkājiet siltus Caprice zābakus. Pavasarim un rudenim piemēroti gaiši mokasīni, sportiski apavi un stilīgas balerīnas. Tās var valkāt katru dienu vai svinīgā pasākumā.

Caprice – ādas apavi sievietēm

Pateicoties novatoriskai pieejai un mūsdienīgiem risinājumiem, vācu zīmols Caprice ir guvis popularitāti visā pasaulē. Ja komforts jums ir vissvarīgākais, izvēlieties Caprice. Cellbes e-veikals piedāvā klasiskus modeļus, kas izskatās skaisti arī pēc daudzām sezonām. To uzticamā apdares kvalitāte nodrošina izcilu izturību pat pret bojājumiem. Jūs varat pasūtīt Caprice produktus no mūsu klāsta, neizejot no mājām. Zīmola piedāvājumā ir iekļauti gan klasiska dizaina modeļi, gan tādi, kas atspoguļo aktuālās modes tendences. Cik maksā Caprice apavi? Atsevišķu modeļu cenas atšķiras atkarībā no apavu veida, tomēr to cenas un kvalitātes attiecība ir lieliska. Uzticieties zīmolam Caprice un pērciet no Cellbes jau šodien!


ZĪMOLI

Uzticama piegāde
Droša norēķināšanās
Tiesības atdot atpakaļ preces 14 dienu laikā

Pērciet modes preces un apģērbus tiešsaistē Cellbes vietnē

Droša iepirkšanās

Par Cellbes

Individuāla apkalpošana

Sekojiet līdzi aktualitātēm

Abonējiet mūsu jaunumu vēstuli par jaunāko produktu laišanu tirdzniecībā, piedāvājumiem un ziņām.

Sekojiet mums

  • Mēs veicam piegādi tikai uz Latvijas adresi.
  • Maksa par piegādi no 4,49 eur. Pasūtījuma minimālā vērtība 20 €.
  • Tiesības preci atgriezt 14 dienu laikā.