Sloggi sieviešu un vīriešu apakšveļa

1979. gadā dibinātais zīmols Sloggi bauda lielu popularitāti visā pasaulē. Un tas ir pamatoti. Sloggi apakšveļa apvieno lielisku funkcionalitāti, augstu komfortu un modernu dizainu. Apakšveļa paliek nemanāma zem apģērba, vienlaikus nodrošinot nevainojamu kustību brīvību visas dienas garumā. Cellbes e-veikalā Sloggi krūšturi un biksītes ir par ļoti pievilcīgām cenām.

Sloggi – izmēri ikvienai

Sloggi ir ērtība ikvienai. Zīmola preces ir pieejamas dažādos izmēros - no 36. līdz 60. Kāpēc Sloggi ir tik novērtēts? Sieviešu apakšveļa no mīkstas kokvilnas un mikrošķiedras lieliski pieguļ figūrai un tajā pašā laikā ir ļoti ērta. Izvēlieties kādu no dažādajiem ērtajiem modeļiem: klasiskās biksītes, bokseršortus, šortus ar augstu jostasvietu utt. Uzticieties zīmolam Sloggi. Vācu ražotāja krūšturis labi balsta krūtis, un tam ir pievilcīgs izskats. Rūpīga apdare un augstas kvalitātes elastīgo materiālu izmantošana raksturo Sloggi apakšveļu. Arī pozitīvas atsauksmes vairo vēlmi iegādāties. Pazīstamais zīmols ir palicis uzticīgs klasikai, taču nav uzgriezis muguru inovācijām, ieviešot novatoriskus produktus, kas izstrādāti sadarbībā ar vismodernākajām tehnoloģijām.

Sloggi krūšturi – elegantām un aktīvām sievietēm

Lai kāds būtu jūsu dzīvesveids, Sloggi apakšveļa ir radīta jums. Ja jums patīk pieguļošs apģērbs, jums nav jāuztraucas par to, ka Sloggi krūšturi vai biksītes būs zem drēbēm pamanāmi. Pateicoties bezšuvju apdarei, veļu ir gandrīz neiespējami pamanīt. Aktīvās sievietes novērtē Sloggi piedāvāto kustību brīvību. Šī zīmola krūšturiem ir laba gaisa cirkulācija, tie ir balstoši un ar dabiskas formas bļodiņām. Turklāt Sloggi apakšveļa ilgu laiku saglabā savu izskatu. Vai vēlaties iegādāties Sloggi produktus? Jums noteikti patiks šī zīmola cenas. Preces nemaksā daudz, lai gan tās ir inovatīvas un tām ir ļoti ilgs kalpošanas laiks. Vienkārši vai ar mežģīnēm rotāti modeļi klusinātās krāsās ir universāli. Tajos jutīsieties skaista un dabiska. Negaidiet ilgi, vienkārši ātri iegādājieties ļoti ērtu Sloggi krūšturi. Cellbes e-veikalā katra sieviete var atrast sev piemērotu modeli! Veiciet pasūtījumu jau šodien, lai redzētu, kā izskatās patiesas ērtības.


ZĪMOLI

Uzticama piegāde
Droša norēķināšanās
Tiesības atdot atpakaļ preces 14 dienu laikā

Pērciet modes preces un apģērbus tiešsaistē Cellbes vietnē

Droša iepirkšanās

Par Cellbes

Individuāla apkalpošana

Sekojiet līdzi aktualitātēm

Abonējiet mūsu jaunumu vēstuli par jaunāko produktu laišanu tirdzniecībā, piedāvājumiem un ziņām.

Sekojiet mums

  • Mēs veicam piegādi tikai uz Latvijas adresi.
  • Maksa par piegādi no 4,49 eur. Pasūtījuma minimālā vērtība 20 €.
  • Tiesības preci atgriezt 14 dienu laikā.