Tretorn sieviešu apavi

Zviedru zīmola Tretorn rašanās ir datēta ar 1891. gadu. Johans Dunkers nodibināja gumijas rūpnīcu, kur viss sākās. Šobrīd uzņēmums ir viens no līderiem gumijas apavu ražošanā un tā produkcija pasaulē ir ļoti labi pazīstama. Tretorn gumijas zābaki ir skaisti un superfunkcionāli apavi. Zīmols ražo arī inovatīvas tenisa bumbiņas. Uzņēmuma veiksmes pamatā ir kvalitatīvu materiālu izmantošana un atvērtība inovatīviem risinājumiem.

Tretorn – sieviešu gumijas zābaki un modernas krāsas

Viens no šī zīmola zināmākajiem produktiem ir apavi lietainam laikam, kas šobrīd ir ļoti populāri visā pasaulē. Tretorn apavus augstu vērtē ne tikai vienkārši valkātāji, bet arī jūrnieki un mednieki. Praktiskajiem un izturīgajiem apaviem ir mūsdienīgs dizains, tāpēc tie saglabā jūsu kājas sausas un vienlaikus stilīgas. Lietainam laikam ir grūti atrast labāku variantu par Tretorn gumijniekiem. Cellbes e-veikalā jūs atradīsiet daudzveidīgu modernu krāsu un neslīdošu zolīšu izvēli. Ja jums ir aktīvs dzīvesveids un nekādi laikapstākļi nevar noturēt jūs istabā, Tretorn gumijas zābaki ir jums piemērotākā izvēle. Inovatīvie apavi neliks jums vilties.

Tretorn – lietotāju atsauksmes

Zīmolu parasti ir iecienījuši cilvēki, kuriem ir aktīvs dzīvesveids un kuri daudz laika pavada ārpus telpām neatkarīgi no laikapstākļiem. Starp daudzajām Tretorn preču priekšrocībām ir interesants dizains, komforts, praktiski risinājumi un īpaši laba ūdensizturība. Pievienojieties Tretorn fanu klubam! Cellbes e-veikalā var atrast zviedru zīmola gumijas zābakus no 36. līdz 46. izmēram. Modeļi atšķiras gan dizaina, gan stulma augstuma ziņā, tomēr visi modeļi ir ārkārtīgi vienkārši lietošanā. Atrodiet sev piemērotāko modeli un ieprieciniet sevi ar uzticamiem apaviem no ražotāja ar vairāk nekā 130 gadu pieredzi. Iegādājieties Tretorn gumijniekus tūlīt un uzziniet, cik jauka var būt pastaiga lietainā laikā.


ZĪMOLI

Uzticama piegāde
Droša norēķināšanās
Tiesības atdot atpakaļ preces 14 dienu laikā

Pērciet modes preces un apģērbus tiešsaistē Cellbes vietnē

Droša iepirkšanās

Par Cellbes

Individuāla apkalpošana

Sekojiet līdzi aktualitātēm

Abonējiet mūsu jaunumu vēstuli par jaunāko produktu laišanu tirdzniecībā, piedāvājumiem un ziņām.

Sekojiet mums

  • Mēs veicam piegādi tikai uz Latvijas adresi.
  • Maksa par piegādi no 4,49 eur. Pasūtījuma minimālā vērtība 20 €.
  • Tiesības preci atgriezt 14 dienu laikā.