Džinsi


Klasiskas vai sportiskas? Cellbes e-veikalā jūs atradīsiet dažādas vīriešu bikses, ērtas treniņbikses, džinsus un daudz ko citu. Mēs iesakām vienkārša un eleganta dizaina modeļus dažādās krāsās. Tā ir lieliska izvēle jebkuram vīrietim neatkarīgi no vecuma un stila. Klasiski vīriešu džinsi un plata piegriezuma kokvilnas bikses ir teicama izvēle jebkurai dienai. Elastīgie modeļi no kvalitatīviem materiāliem ir ideāli piemēroti arī svinīgākiem pasākumiem. Dažādiem variantiem vajadzētu būt katra vīrieša garderobē.

Vīriešu auduma bikses - ērtas un stilīgas

Vai meklējat bikses, kuras var kombinēt ar elegantu kreklu? Tad noteikti jāiegādājas elastīgi klasiska piegriezuma modeļi, kas izgatavoti no kvalitatīviem materiāliem. Izvēlieties klasiskas krāsas: grafīta pelēku, tumši zilu vai melnu. Vasarā izvēlieties modeļus gaišās krāsās, piemēram, bēšā un zilā, un ar vienkāršiem rakstiem. Darba dienās valkājiet ērtus taisna piegriezuma vīriešu džinsus ar praktiskām kabatām. Tie lieliski izskatās gan ar trikotāžas džemperi, gan ar kokvilnas T kreklu. Tajā pašā laikā vīriešu treniņbikses ļauj izpaust savu stilu, piemēram, mājās. Šis modelis gūst arvien lielāku popularitāti vīriešu vidū.

Vīriešu džinsi un citi modeļi, ko var iegādāties Cellbes e-veikalā, saglabās savu labo izskatu arī pēc daudzām mazgāšanas reizēm. Kā izturīgs un noderīgs modelis tie ir universāli un piemēroti gandrīz jebkuram pasākumam. Vai baidāties, ka nepiedāvāsim jūsu izmēru? Tam nav nekāda pamata! Cellbes klāstā atradīsiet gandrīz visu izmēru vīriešu treniņbikses, šortus un klasiskos modeļus līdz pat 8XL izmēram. Nebūs problēmu atrast ideālo bikšu pāri. Pirms pērkat, pārliecinieties, vai esat izvēlējies savai figūrai piemērotāko modeli. Vīriešu bikses ar taisnām starām piemērotas tiem, kam ir apaļākas kājas nekā parasti. Gari un slaidi vīrieši var izvēlēties modeļus ar šaurām starām, un tas šobrīd ir ļoti moderni.

Vīriešu bikses vietnē Cellbes.lv – pieejamas interneta veikalā!

Savā garderobē noteikti atradīsiet ērtus klasiskus vīriešu džinsus, kas ir daudzu apģērbu komplektu neatņemama sastāvdaļa. Bet varbūt ir pienācis laiks nedaudz atsvaidzināt savu garderobi? Iepazīstieties ar Cellbes klāstu, ja vēlaties iegādāties vīriešu bikses vai stilīgus šortus. Ietaupiet laiku un naudu, pasūtot tiešsaistē. Mūsu sortimentā jūs atradīsiet kvalitatīvas vīriešu treniņbikses, džinsus un auduma bikses par ļoti labām cenām. Negaidiet, pērciet jau šodien!

Vīriešu bikses: dažādi izmēri un krāsas vietnē Cellbes.

Cellbes e-veikalā parasti ir vīriešu bikses plašā izmēru klāstā: 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70, 72, 74, 76, 78, 80, 82, 84 un dažādās krāsās: bēšā, baltā, brūnā, melnā, zilā, pelēkā, zaļā. Izvēlieties, kuras vīriešu bikses vēlaties pasūtīt jau šodien!


Apakšdaļai Klasiski džinsi Trikotāžas džinsi

Uzticama piegāde
Droša norēķināšanās
Tiesības atdot atpakaļ preces 14 dienu laikā

Pērciet modes preces un apģērbus tiešsaistē Cellbes vietnē

Droša iepirkšanās

Par Cellbes

Individuāla apkalpošana

Sekojiet līdzi aktualitātēm

Abonējiet mūsu jaunumu vēstuli par jaunāko produktu laišanu tirdzniecībā, piedāvājumiem un ziņām.

Sekojiet mums

  • Mēs veicam piegādi tikai uz Latvijas adresi.
  • Maksa par piegādi no 4,49 eur. Pasūtījuma minimālā vērtība 20 €.
  • Tiesības preci atgriezt 14 dienu laikā.