Sieviešu bikses


Ja vēlaties izveidot ikdienā valkājamu ērtu tērpu, izvēlieties Cellbes e-veikalā nopērkamās bikses. Mēs piedāvājam modeļus, kas izceļ figūras labākās daļas un slēpj trūkumus. Bikses ar augstu vidukli ir ļoti populārs mūsu bikšu modelis, jo tās optiski pagarina kājas . Līdzīgu efektu panāk ar sieviešu svītrainām biksēm. Svītru raksts ir populārs ne tikai uz sporta, bet arī uz elegantām biksēm. Mēs iesakām bikses, kas ļaus jums izcelties pūlī. Cellbes sieviešu bikses ir ērtas un lieliski pieguļ, bet galvenais – arī ļoti modernas.

Kādi ir bikšu sūtīšanas izdevumi?

Sūtīšanas izdevumi ir sākot no 4,49 eiro.

 

Kāda izmēra bikses var atrast Cellbes sortimentā?

Cellbes piedāvā bikses no 34. līdz 60. izmēram.

 

Vai es drīkstu atgriezt bikses?

Jā. Atgriešanas laiks parasti ir 14 dienas. 

 

Kur var atrast citu klientu atsauksmes par biksēm?

Par katru preci klienti dalās savos viedokļos. 

 

Kā es varu sazināties ar jums, ja man ir jautājumi par konkrētām biksēm?

Ar klientu apkalpošanas dienestu var sazināties darbdienās no 9:00 līdz 19:00 un sestdienās no 9:00 līdz 16:00 pa tālruni 67652274 un rakstot uz e-pasta adresi info@cellbes.lv. Varat uzdot jautājumus arī par konkrētu preci.

Bikses ar augstu jostasvietu – veids, kā izcelt vidukli

Šādas bikses ne tikai izceļ vidukli, bet arī slēpj mazu vēderiņu un padara gurnus slaidākus. Bikses ar augstu jostasvietu īpaši labi piestāv bumbiera un smilšu pulksteņa formas figūrai. Šis modelis fantastiski izceļ sievišķīgus izliekumus un ir piemērots dažādiem gadījumiem. Cellbes piedāvājumā ir arī klasiska piegriezuma sieviešu bikses, elastīgi legingi, trikotāžas un sporta bikses, elegantas bikses ar paplatinātiem staru galiem. Mūsu klienti ir iecienījuši džinsus un universālas čino bikses. Sieviešu sporta bikses ar svītrām sānos ir laba izvēle gan rīta skrējienam, gan dodoties uz sporta zāli, kā arī laiskām pēcpusdienām mājās.


Kāpēc pirkt sieviešu bikses no Cellbes e-veikalā? Pateicoties kvalitatīvajiem materiāliem, bikses kalpo ilgi un ir laba izvēle daudzām sezonām. Pat ja jums ir nestandarta ķermeņa uzbūve, pie mums varat viegli atrast perfekti piegulošus modeļus. Piedāvājam sieviešu bikses ar svītru rakstu un citas bikses no 34. līdz 64. izmēram. Mūsu sortimentā ir kaut kas gan klasiskā stila cienītājām, gan tām, kam patīk sekot līdzi modes tendencēm. Mēs iesakām aplūkot vienkrāsainus modeļus un ekstravagantas sieviešu bikses ar ziedu rakstu — katra atradīs kaut ko sev.

Sieviešu bikses vietnē Cellbes.lv – pieejamas interneta veikalā!

Tie, kas novērtē savu brīvo laiku, ļoti augstu vērtē iepirkšanos tiešsaistē. Lai pasūtītu, jums nav jāiziet no mājām un jāpavada ilgas stundas veikalā, lai nopirktu bikses ar augstu jostasvietu. Lai pasūtītu, atliek tikai apskatīt mūsu modeļus, izvēlēties sev piemērotu rakstu un izmēru un pievienot preci pirkumu grozam. Jūs iepērkaties pie mums bez riska un nepiemērotas preces bez problēmām varat atgriezt. Nevilcinieties, pasūtiet jau šodien!

Sieviešu legingi: dažādi izmēri un krāsas vietnē Cellbes.lv

Cellbes e-veikalā pieejamas šādu izmēru sieviešu bikses: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50 , 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64; tās ir dažādās krāsās: bēšā, baltā, brūnā, melnā, sarkanā, violetā, zilā, oranžā, rozā, pelēkā, tirkīza, zaļā, dzeltenā. Jau šodien uzziniet, kādas sieviešu bikses varat pasūtīt no Cellbes!


Apakšdaļai Kapri bikses Tregingi Bikšusvārki Jeggings Trikotāžas bikses Kombinezoni Svētku bikses Ādas bikses

Uzticama piegāde
Droša norēķināšanās
Tiesības atdot atpakaļ preces 14 dienu laikā

Pērciet modes preces un apģērbus tiešsaistē Cellbes vietnē

Droša iepirkšanās

Par Cellbes

Individuāla apkalpošana

Sekojiet līdzi aktualitātēm

Abonējiet mūsu jaunumu vēstuli par jaunāko produktu laišanu tirdzniecībā, piedāvājumiem un ziņām.

Sekojiet mums

  • Mēs veicam piegādi tikai uz Latvijas adresi.
  • Maksa par piegādi no 4,49 eur. Pasūtījuma minimālā vērtība 20 €.
  • Tiesības preci atgriezt 14 dienu laikā.